"out of this world" project

Arghhhh.......bestnya hujan pagi,...sambung golek2 lepas solat subuh..

Woken up by a long distant call from a friend...that was the most expensive alarm by far...thank you Nita,kalau tak masih tido lagi kot?..
In the conversation we talked about our blogs ( dah penuh sawang )...ni yang terus nak post something,just to let you guys know that I'm still alive and kicking..but a bit bz..
InsyaALLAH ada project baru di Troika .. - as usual the concept is modern classic,.. *my fav actually.

Ni sebenarnya ada cerita sikit..cerita kelakar..
Ada lah seorang hamba ALLAH asked me to make hantaran for her sedara punya engagement..
Seram sejuk gwe dibuatnya - bukan lah the whole 7 or 9 dulang...ish ish ish..
Just 2 dulang of cupcakes - 1 for the girl's side and the other is for the guy's side..
color scheme dah ditentukan...blue for the girl and lilac and pink for the guy..

Untuk tidak menghampakan perempuan yang dah menaruh harapan besar terhadap saya,..saya akan menyahut cabaran itu dengan hati yang dup dap dup dap...
InsyaALLAH saya tidak akan menghampakan mereka dan keluarga mereka..

Tunggu my next entry kalau nak tengok project "out of this world" tu nanti ek?,,hehehe



A sneak peek of what's to come.
Bear in mind that this is my 1st project making cupcakes for an engagement..







Photobucket

4 comments:

mami said...

WELCOME BACK!!

lifeislikethat said...

thank you mami....lama tak dgr citer..

Anonymous said...

aku yang tipon eh........sib baik aku tipon kan...kan..kan..

lifeislikethat said...

iyer kak Nita..alarm yang termahal gitu...;p