bila bakal mertua datang bertandang..


Things look good from where i stand...ok la kot??..

Belum pun hilang penat planning the party..and in between it kena bereskan kerja2 yang semua org tak suka,but i have to do it..(pilih warna paint for a new house...client's)
Dah kena buat pesiapan nak setting untuk 'bakal mertua' dtg bertandang...hmmmmmm...
Pening kepala nak mikir..apa nak buat??...buat2 happy jer la..

malas nak citer pasal rumah anak2 tuan rumah tu punya karenah!!!..mcm rase nak hempok dgn kasut jer kat kepala depa..(hehe..depa tu dieorg, kan??)..tak pas lagi ckp utara..
Naseb baik yang paling byk karenah tu handsome..tak de la panas sgt ati ni... :p

Anyway,bila tgh setting2 tu lega gak lah rase..it's very therapeutic

budak2 pakai pinggan ceramic jer....hehehe..
kids' corner





Photobucket

4 comments:

arashiela said...

eh..eh..eh...aku cam kenal je pinggan kaler biru tu...kau beli kat ane eh??? ..hehehehehe takpe kau tunggu supply baru masuk dari kargo sok...kids corner pun kena matching gak tau...

lifeislikethat said...

arashiela...kids mana boleh pakai pinggan NORI TAKE CARE???...bahaya la...ish3x

no life said...

ermmm..bakal mertua u ke ana??

lifeislikethat said...

sweetie..let's wait and see..
kita lihat siapa yang kena..hehehe..