Alive and kicking

Asalamualaikom...entry ni sajer nak bagitau i dah balek dah...(alive and kicking)
ada pulak cik kak tu complain.."senyap jer blog,xde new entry..rindu la nak bace celoteh."..mcm la celoteh i ni bernas sgt..
But this is not a celoteh,more like a loteh(leteh)entry.
So,untuk xmenghampakan cik kak..ni lah enrty emergency saya.. :)

Dah hilang Loteh nanti saya post entry yang bagus2..(perasan gituuuuu).
xkisahlah...ni org loteh bercakap,membebel..
till the next entry..ciou,nak take a breather n a few winks jap. (-_-)zzzzzzz...
gambar untuk hiasan jer...me and Pay2Win...a few months ago....lama dah xjumpe Pay2Win..rindu lak.
Photobucket

8 comments:

no life said...

welcome back....

lifeislikethat said...

thanx sweetie..miss you.

eQbalzack said...

minat equin ke? cayok2! i suka Panda la...mana nak cari ek? hahah

intoxicated-catastrophe™ said...

yey.. nnt aku g umah ko eh kak. nk claim souvenir.. hahaha

lifeislikethat said...

eQ...memang minat,tapi dah lama x ride dah..
horse ni kire mcm bf yang xreti menjawab dan dia buat kita happy,and very trustworthy.. :)

panda???gi la china,tapi kalau stuffed panda byk la kat kl ni...hehe

lifeislikethat said...

intoxicated..jemputla dtg,..memang ada souvenir for u,tapi nothing much la ek?....hehehe

kin said...

cayok2...eq ada sini...kakaka
Now we know what to get for his b'day...panda bear.
(psst or maybe we could rent those panda bear costume & surprise him bulan 12 sok...kekeke)

ana, kin suka lagu "kantoi" tu..sape yg nyanyi ek?

lifeislikethat said...

Kin...eQ nak panda yang alive yang xboleh hidup kat m'sia ni la Kin..adakah mungkin dia maksudkan "panda" berkaki 2??

lagu kantoi tu sung by zee avi...best lagu2 dia.