candid ramadhan

Entry kali ni ringkas jer..
sebenarnya malas nak pk..so much to do so little time.
(actually perut lapo)heehehe
so..ni lah dia entry yang paling sempoi and malas.

amboiiiii cik kak2 ni,nak beraya sakan nampaknya..
Maya silk house jugak yang kaya.. ..takpe la,setahun sekali kan?
pic ni dah keluar aritu..nak keluarkan jugak sebab i suka....mesti best kalau kita dpt lepak mcmtu..OMG!!..tak boleh bayangkan..nightmare nanti.
yang tua pun sama??
siEpot(iffa) ni memang sentiasa horizontal jer bila bulan puasa timbul.... :)
adik ni pulak,mcm dia yang puasa...bila buka jer,dia jadi ALAM FLORA..semua dia sapu...kakaka
tengok tu..mcm tak makan seminggu...

Seronok tengok gelagat keluargaku yang tercinta...
Ini cuma a fraction jer...ni kira yang boleh ditonton umum la...
Yg lain tu i rase censorship board tak luluskan kot????
Gelagat sebenar manusia ,bukan lakonan.

Kebetulan i memang suka snap gambar candid ...sebab tu diaorang kalau nampak i pegang camera jer diaorang terpaksa behave,maintain,control ayu/hensem...
My friends pun sama...i akan dgr this phrase ."Haaa siap siAna dgn camera dia dah"
takut jadi mangsa...hehehe..
But they know, it's all in tha name of good fun.

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA,
semuga ibadah kita diterima olehNYA..
Ameeeeeeeeennnnnnnn.
Photobucket

10 comments:

eQbalzack said...

u punya aksi mcmane anna? nak tengokk...hehe

lifeislikethat said...

eQ..aksi i lah yg censorship board tak luluskan untuk tayangan umum...
bahaya....hehehe..

arashiela said...

asik amik candid orang je....patutnya bubuh kau punya candid action tu.....baru la betul....hua..hua..hua... i miss home family and friends.....

intoxicated-catastrophe™ said...

hahhaaha

bagus. amalkan selalu. snap je smue2.. hehee..

p/s jgn lupe duit raye utk i..

lifeislikethat said...

arashiela...my action tak lepas censor board..
aksi terlampau...kakaka..

kalau miss home,raya ni balik la..
i miss u too..

lifeislikethat said...

intoxicated...adakah anda ingat anda terselamat dari lensa "mean" camera saya????

mau saya tayang pic2 candid anda???
muahahahaaaa..
nak duit raya???
berapa umur anda??... :p

Iffah Izzati said...

Alaaa , mane aci gini .

intoxicated-catastrophe™ said...

er.. umo saya adalah jauh lebih muda, itu yg buat saya layak mendapat duit raya dari anda yg bermurah hati. kan kan kan??

lifeislikethat said...

iffa...ngeh ngeh ngeh...jgn mare.

lifeislikethat said...

intoxicated....tapi awak byk duit..tu kat PNB tu ..amek je la..