malam yang dinanti2kan.

Malam ini akan riuh rendah lah rumah ku yang sentiasa sunyi ini..
bayangkan around 100 manusia yang ber title saudara-mara..pak sedara,mak sedara,anak sedara, cucu sedara ,ipar duai,sepupu sepapat akan bertandang kerumahku..

Ini adalah diatas permintaan salah seorang ahli keluarga..
Aku pun apa lagi...mengambil kesempatan la...

Malam ini aku me"wajib"kan semua datang dengan pakaian traditional,baru la meriah kan???
aii..takkan tak paham i lagi-i am the "live wire" in the family-kakaka (masuk bakul lagi)
And to my surprise,semua orang setuju and excited about it.


So..tonite's the nite..

I nak pakai baju apa ek??..ermmmmmm...


rumah dah siap dgn bunga..itu 'wajib'..
cookies sudah diatas meja..yg kosong tu tempat cake..belum letak lagi..

rumahku dan turned into a cafe..

can't wait...ok la..nak pegi salon...nak buat sanggul goyang tuk malam ni...
kak nita...kau merindui entryku kan???
sampai kol i dari tokyo tu...ha..ini dia dedicated to you...muah2
Photobucket

4 comments:

arashiela said...

nanti jangan lupa post entry ngan sanggul goyang ye.....
sronoknya ari raya.....sure meriah tonite.

lifeislikethat said...

arashiela...nak tgk sanggul goyang ek???..huh..sanggul goyang i dah jadi sanggul gegar-mcm earthquake kat padang tu...hehehe

illy said...

please post my pic..i think,no..i know i was the best looking niece that nite,, hihi

lifeislikethat said...

illy..hehehe..dream onnnnnnnnn...