The Revelation

Post sengal, dedicated to my friend Nita ( in Hong Kong)..nak cerita diawang2an kan??....
Nah...baca..lepas tu jgn lupa pinch yourself..like i did...hahaha...


Suasana tenang,..sesekali budak2 pelayan (waiter) lalu lalang dengan sepinggan Hors d'œuvre..



Di atas meja ada jugak disediakan bread stick and fruits...i love the setting, the ambiance tenang..
....walaupun masing2 tengah eager dan tak sabar...i was one of them...:)
The Quartet main soothing music to calm everyone down....
Ini lah benda alah yang ditunggu2....ishhh mcm nak tgk pengantin pulak...



TAAADAAAAAAAAAA!!!!!!..Bentley Mulsanne...hot from the oven...
Cantik kan??...so MACHO!!..

gagah gitu....harga mesti mahal,kan??....
The engine so neat....

Say WHAT???.....63/4 Litre???..mesti minum minyak ni...(@_@)

The interior.......to die for!!

Magnifique!!!!!
owhhhh....sekarang Bentley dah ada 'what do you call that'??..yang mcm Rolls Royce tu...cantik!!
Amboii Yana....mcm ada duit nak beli jer...hahaha
OWHHHHH!!!!......that makes sense Yana....hahaha..kiddinggggggggg....

Don't think i mampu nak beli si Mulsanne tu....harga dia Rm 3.5 mil.
i opt for this one, Bentley GTC..murah SIKIT!!...Rm 1.3 mil..HAHAHAHA..
someone pinch me pleaseeeeeeeeee.......
Photobucket

2 comments:

kin said...

ni boleh buat kete nak kawin sok, Ana... hihi

lifeislikethat said...

ok Kin...nanti i akan usahakan utk you...;p