Kisah sedih sepasang kaki.

Kisah ini kisah benar..kisah sedih ini berlaku dikota raya London.
Saya sarankan anda sediakan tissue paper sebelum anda proceed untuk membaca cerita yang menyayat hati ini..gi cepat,saya tunggu.....
Cerita bermula dipagi isnin..bertempat di kota raya London.

*amaran: gambar2 didalam cerita ini mungkin ada unsur2 "ganas" atau akan membuat anda tidak selesa....baca dan lihat at ur own risk.
Di hari pertama.
lihat kakiku..cantik,kan???kasut biru yang trendy..membuat kakiku merasa begitu confident.
Dihari kedua..kasut yang membuat kakiku nampak begitu anggun....ahhhhh...this is life. :)
Dihari ketiga: pilihan ramai wanita...pink..couldn't be better than this.....you think??
Boy was i wrong,it can be better.....hari keempat..go wild!!!!zebra manalah yang dah terkorban demi fashion . hmmmm....
Hari kelima:GLADIATOR???....kakiku tetap gagah dan gumbira.
Hari keenam:bling bling...that's da name of the game....alangkah bahgianya kakiku.....
..............................................................................................................................................................
..........................................??????????????????????????????????????????????????????????

APA DAH JADI?????inikah kesudahan kakiku yang gilang gemilang sebelum ini??
kesiannya kakiku..luka parah,berpelaster,berbandage kerana luka dan melecet...gara2 nak trendy sangat...
OH kakiku....maafkan aku,aku berjanji akan merawatmu sebaik mungkin...dan berjanji tak akan pakai kasut2 yang telah menjadikan rupamu buruk...

Semuga kisah ini menjadi tauladan kepada perempuan2 yang 'gila' kasut.

Photobucket

14 comments:

alidamahmod said...

Salam ana,

sedihnya citer ana ni...abis sekotak tisu i menangis tauuuu... tapi bukan nangis pasal kaki ana, ida nak kasut2 tuuuuuuu..... uwaaaaaaa....

lifeislikethat said...

kakakaaaaaa....
nak kasut2 tu ek????gi beli kat topshop london..
tak beli pun,..cuba2 jer...nak mati pakai kasut mcmtu jalan2 kat london??
tu tuk turun naik kete jer tu..

arashiela said...

itu bukan nak mati namanya....tu takde pasal cari pasal............

lifeislikethat said...

arashiela....tu la pasal.

tapi cantek kan kasut2 tu??? :p

kin said...

kin tidak tertahan hingga mengeluar air mata
tergolek terus jatuh dari tilam empuknya
good ending...ooops i mean kecian dia...

hahaha :p
gd one, babe
A+ , it's yr best entry!
LOL :D

lifeislikethat said...

Kin..tq tq tq..
good ending???
you mean to say...padan muka i ke???..kakaka..
memang padan muka i pun...

nantikan cerita seterusnya tau?.. :)

chezai said...

you are a very comical blogger and i enjoy reading your posts.

keep it up yeah?

and i especially like your recent post. it's very funny and entertaining.. :)you should write a sitcom..

lifeislikethat said...

elehhhh...nak perli la tu chezai...sitcom ek???
blah blah.....xsuke.

intoxicated-catastrophe™ said...

hahahahaha! tu la akibatnye.. kene 'tulah' dari zebra yg terkorban dalam pembikinan kasut tu la tu... hahahahahahaaaaaaaaaaaa

lifeislikethat said...

intoxicated...xpe xpe..
ketawakan ek???
ada ubi ada batas tau??? :p

LadyNor said...

wahhh kagumnye nengok tumit kasut u tu..sape le yg mereka sampai mcm tu punye runcing..kalo i pakai kompem jalan pon x betul..silap2 leh terseliuh.. :)

lifeislikethat said...

ladyNor...terseliuh xpe,,
what happen kalau patah kat pergelangan kaki tu??cacat lak kita...hehehe

LadyNor said...

sanggup kai selipar lg kalo kai kasut cam tu leh cacat..x sanggup woo

lifeislikethat said...

LadyNor...betul tu...tu yang i pakai selipar jer tu....at one point tu i jalan kaki ayam jer..sebelom beli selipar tu...but then again...kat London ramai yang kaki ayam ...so im just like one of them...hehe