slide show "setitik budi selaut kasih"

HUARGHHHHHHHH!!!!!!!(YAWNING)...ASTAGHARFIRULLAH HAL'AZEEEMMM....
gwe capek banget..tapi gwe puas sih..
cuman,gwe udah nggak berdaya mau mikirin apa yang harus gwe catat di entry kali ini.
Untuk sementara waktu,kalian nonton aja slideshow yang udah gwe post diblog ini.
Mudah2an setiap photo menceritakan 1000 kisah.
Pokoknya gwe dan temen2 gwe berpuas hati banget dgn acara tahun ini.
untuk semua temen2 gwe yang telah mengorbankan masa dan wang ringgit,gwe mau ucapkan.."MALAYSIA BOLEH,DAN MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA"...
(gwe capek banget maafin gwe kalau gwe 'mengarut")
pokoknya...acara tahun ini KEREN BANGET!!!!!.

*ma'af ya,kalau dah mengantuk and letih i memang selalu bertukar jadi org indon. :)

*satu lagi...kepada kengkawan yang gambarnya tak ada didalam slide ni...sabar ya...sebab ni cuma dari 1 camera saja..yang camera slr tu belum upload lagi..
insyaALLAH next entry...sabar dong.
Click to play this Smilebox slideshow: setitik budi selaut kasi
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Make a Smilebox slideshow

6 comments:

arashiela said...

I take my hats off you guys...mere hardwork and dedication that comes with a good heart from within. Well Done and God Bless You.

kin said...

Aisey ..awat tak ajak kin ... Ada Dr SMS idaman kalbu tu...huawaaa

lifeislikethat said...

arashiela...take ur hats off ok...yang lain don't take off...bahaya..

ala semua tu team effort..kecik jer tu.
nxt time u join us lak k???

lifeislikethat said...

haiyyaaaa!!!!!amoooiii,wa sulah celita dalam wa punya blog pasat itu lengchai,lu tala baca ka????
lu lugi wo.
Kin amoi...itu lengchai tanya lu mana wo...

kin said...

hah??... ada ke?... alar... rugissss nyer beta.....Huawaaaaa

lifeislikethat said...

tu la...penat patek dok cerita kat blog patek pasal panglima yang sorang tu tapi tuanku xbace...xdapek patek nak nolong do...LOL!!!
Kin Kin..kalau x boleh jumpa dia,kan kan??