WHO'S THAT GIRL?????...

Read all about it in the magazine below.
here's an excerpt from the article:
Sunday,12th July 2009.
Dato' Sheikh: "Laaaaa...apa you buat kat sini?"
The mysterious girl:"GULP!!!!gulp!..EH YOU???GULPPPP..GULPPP!!!!!!"....
nak tau lebih lanjut..beli lah majalah tu... :)


kwang kwang kwang kwang kwangggggg..........

Photobucket

12 comments:

Hanney Hanafiah said...

aa repot kat halina..hikhik.. ;p

lifeislikethat said...

Haney...halina???siapa itu halina???
lawyer??dokter??majestret??...hahahaaa..

apa2 pun,baca dulu cerita sebenar dalam itu majalah.. :p

intoxicated-catastrophe™ said...

waaaaaaaa laaaaaaaaaaa
suka ati jer buat magazine..
hahaha...
buat la ada gamba gua skali sis!!
huaaaaaaaaaaaaaaa!!~

lifeislikethat said...

intoxicated...
helloooo adik manis,tu magazine dicitak di luar negara tau???
bukan sebarangan orang boleh masuk..

kalu mau boleh,tapi ongkosnya mana?

alidamahmod said...

ana...pehhhh....cairlah gua tengok magazine nih... tapi cam kenal the mysteriouzzz girl ni... bukan yang kaki dia penuh dengan plaster lepas pakai banyak kasut tu ke?....wakakakakakaka....
ana... jangan mareeee... ini komen org jeles....hahahahaha

Hanney Hanafiah said...

heheks..halina tu my schoolmate. hari tu dia ada x?

lifeislikethat said...

alida...apa yang cair ida??
you rasa mcm kenal the mysterious girl tu ke???

tapi i rase budak yang kaki dia buruk tu lagi cun la ida...kakakaaaaa...
i xmareeee pun,,i sukeeeeeeeeee.. :p

kin said...

jelez..jelez...jelezzzz

lifeislikethat said...

gumbira...gumbira..gumbiraaaa....

jgn jelez Kin,nanti kena jual.. :p

lifeislikethat said...

hanney...you mean dr.halina??
dia xde..we invited angkasawan negara jer.. hehe

Illina Yawhh said...

Wahh !Kem salam kat die yeh,Hahhaha !

lifeislikethat said...

yo wassup illina yawhh...
Kem salam jer ke??hahaha...