yang ku tunggu sudah pun tiba.

'Conversation via SMS.

Me: "hye Cik Minah,when do you want me to start the job"
Cik Minah:" A.S.A.P"
Me:" ok!..i start lps raya immediately"..
Cik Minah: "how much is your fees dear?"
Me: " we'll talk about it when we meet....errrmm..what's ur budget?"
Cik Minah: "Let me ask my hubby dulu ya?"
Me:" wokay!"

After a few minutes:
Cik Minah: "Ana,my hubby said..it doesn't matter..but he wants the apartment to look like 5 stars hotel."
Me:" wokay!!( YES! YES! YES!!!- dalam hati jer)

nampaknya lepas raya ni buntut ku maseh belom boleh lagi dilabuhkan diatas sofaku yang soft and heavenly..
Ada yang menanti untuk ku kerjakan..hehehe...
But im so thrill about it.
budget: limitless???.. :)
Pavilion Residences KL.
30th floor.
built up area around 2500sq feet.
concept: modern classic/contemporary/english .




the view from the living room is spectacular...


best kan berendam sambil tgk kl skyline.

security dasyat..berapa byk form(for renovation purposes) nak isi just to give to the management...hey,but that's good.
Lama i tunggu client yg mcmni....timbul jugak akhirnya...ALHAMDULILAH!
Photobucket

8 comments:

arashiela said...

oh....rumah prempuan yang kita terserempak kat pavilion ari tu eh...orait....i like...happy for you...buat cantik2 eh....sok rumah aku pun kau dekokan...tapi tu budget got limit.....silap2 haribulan nak bayar designer pun tak mampu....hahahahaha

lifeislikethat said...

arashiela....ha pompuan tu ler..
dia tu memang loaded giler..

rumah kau sok aku mintak fees dulu baru aku buat..hehehee..
alaa kau takkan tak tau aku,kan?? :p

Anonymous said...

sebuk la nmpknye mcik kite sorang ni pas raye...em....

tu silap2 gaye jd hotel 7 star tu kang klu budget limitless tu...ehehe

~~TenGku~~

lifeislikethat said...

TenGku...bz is good.,
nampaknya kena pakai khidmat norman jugak la ni...hehehe

kalau terlajak ke 7star pun apa salanye.
kita sama2 tunggu dan lihat ya???

illy said...

5 star hotel is piece of cake for you la..

tunggu someone challenge you to do a super duper arabian king's dent,with secret doors for the harrem gurls to appear and disappear..
wanna take the challenge?..lol

lifeislikethat said...

illy...that is so interesting..i'll take the challenge anytime..anytime.

kin said...

wah...murah rezeki u , ana. I'm so happy for you :)

lifeislikethat said...

Kin...Alhamdulillah,..
thanx darlingggg..nanti i belanje u dinner k?? :)