proposed master layout plan

The initial part of my project(remember the pavilion apartment?)

kalau ada sesiapa yang nak enggage i jadi ur id..sila kol me at this no...012...hehehe..kidding la..



click pic to enlarge.


ini baru initial plan jer..

Photobucket

8 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kak...

nanti wat banglo utk saya lak eh

hehhehehhe

lifeislikethat said...

yanie...bisa aja mbak..
bisa diatur..hehehe
banglo ke condo ke boleh jer.. :)

arashiela said...

wa tak mampu nak enggage lu jadi wa punya id.....takutttttttttttt

lifeislikethat said...

arasheila..apa pasat lu takutttt..
kita kawan2 punya celita la...haiyaaaaa..

cepat cari rumah dulu kat malaysia ni...kalau kat luar negara bayaran lain..airfare semua client tanggong....hehe

arashiela said...

orait deal.
u got a job abroad already lady.
accomodation, meal and airticket on me...you r coming to deco my new place in dec.

................................
please sign here if this offer is accepted

ke aku yang kena deco kau nya shopping bag besok....hahahahaha

lifeislikethat said...

arasheila...yeayyyyyyyy!!!!!!!!!..
i lap u la..boleh boleh..

offer accepted ..

ok,..interior jer kan??
jap jer tu..no hal..
aku dok rumah kau 2 minggu, semua beres....
alaaa...shopping takyah la..hong kong ada apa??..belagaknya aku...hehee..
but, kau mesti survay dulu kedai2 furniture,soft funishing tau??
senang sikit aku buat keje..
yeehaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Illinaillina said...

Abah kata : untuk "family area" 2, biar dia set up kan audio video punya
equipment, mesti x nak keluar room
bila dengar nanti.

lifeislikethat said...

ina...cakap dgn abah,boleh..tapi free of charge..boleh??
belanje makan jer.. :)