KL lengang..

CNY datang lagi...
Best pulak duduk kat KL ni tanpa traffic jam...mcm tak percaya pulak..
weird rasa tengok jalan lengang...kalau mcm ni hari2 kan best..





Betul ke KL ni??...depan Pavilion yg selalu sesak..tengok tu...lengang..


macam dah jauh malam,tapi it's actually baru pukul 8 malam tadi..


Tol AKLEH lengang,mcm tak percaya...

Photobucket

6 comments:

arashiela said...

wow...so lengang....thats what i like about festive holidays...KL will be mine!!!

lifeislikethat said...

best giler Nita...kalau mcmni hari2 memang best sgt...

kin said...

Kin bila tengok keadaan lengang mcm ni rasa cam nak naik basikal je gi memana ;D

best ar lagu kat blog ana ni :)

lifeislikethat said...

jom lah naik basikal Kin..
soalannya sekarang ialah: "adakah anda pandai naik basikal?"''';p

lagu mana satu yg best kin?

kin said...

pandai ar tapi tak leh kayuh lelaju .. gayat kin...hehehe

lagu rapuh tu

lifeislikethat said...

pandai ek??..ok soalan lain: ada ke basikal kat rumah tu?...;p


owh.. lagu rapuh tu memang sedap.;p